albinutavesela-ong.rositemap

,,POVESTEA TRADIŢIILOR”, proiect cu finanţare nerambursabilă

Vineri, 6 aprilie 2012, ASOCIAŢIA ,,ALBINUŢA VESELĂ” , în cadrul manifestărilor prilejuite de aniversarea a trei ani de la înfiinţare, a  lansat proiectul cu finanţare nerambursabilă intitulat: ,,POVESTEA TRADIŢIILOR’ şi a desfăşurat workshop-ul: ,,VOLUNTARIAT ŞI EDUCAŢIE”.


La acţiune, pe lângă cadrele didactice de la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 24 Bacău, parteneră în toate proiectele asociaţiei, au participat numeroşi invitaţi:

Dl.  Marius Slătinaru- Primăria Municipiului Bacău, D-na Maxinaş Marioara- Serviciul Public de Asistenţă Socială Bacău, D-na Zodian Ana Maria, preşedinte al Asociaţiei ,,Armonie şi culoare”, D-na Ungureanu Elena- Fundaţia de Sprijin Comunitar Bacău, D-na Lenuţa Bârgu împreună cu beneficiari ai Centrului de Zi pentru Persoane Vârstnice ,, Dr. Ştefan Ciobanu” Bacău, reprezentanţi ai Ligii Studenţeşti a Universităţii ,,Vasile Alecsandri” Bacău, reprezentanţi ai presei locale.

Proiectul ,,Povestea Tradiţiilor” se  desfăşoară în perioada 6 aprilie -30 noiembrie 2012  cu sprijinul Primăriei Municipiului Bacău şi al Consiliului Local al Municipiului Bacău , conţinutul acestuia nereflectând  neapărat poziţia Primăriei Municipiului Bacău şi neimplicând nici o responsabilitate din partea acesteia.

Scopul proiectului este de a dezvolta potenţialul uman al preşcolarilor, ca viitori cetăţeni, care să-i sensibilizeze pe cei de o vârstă cu ei, pe părinţii acestora şi întreaga comunitate băcăuană cu privire la problema identităţii naţionale, a cunoşterii şi promovării valorilor tradiţionale româneşti.

Workshop-ul ,,Voluntariat şi educaţie” a oferit prilejul unor dezbateri cu privire la cele  mai actuale demersuri ce vizează educaţia formală şi nonformală , dar şi a împărtăşirii  experienţelor în  activităţile de voluntariat.

Întreaga şi bogata activitate a Asociaţiei ,,Albinuţa Veselă”  prezentată într-un colaj de filme şi fotografii  s-a dorit a fi descoperirea unei poveşti, o poveste de viaţă, de reală implicare, de efort constant, poveste despre o muncă susţinută ce a surprins şi emoţionat întreaga asistenţă.

Membrii asociaţiei cred cu tărie în puterea exemplului. Printre noi sunt oameni cărora, nu doar că le pasă, ci aleg să se implice personal, de aceea voluntariatul nu este  o poveste, voluntariatul este de po-VESTIT!]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]


8 Raspunsuri la “,,POVESTEA TRADIŢIILOR”, proiect cu finanţare nerambursabilă”

 1. Cristina Duhalmu says:

  Vă multumesc pentru tot ce faceti,pentru munca voastra, dar mai ales pentru sufletele voastre!Multumim de asemenea tuturor celor ce oferă din abilități,timp,energie și talent pentru a face mai buna,mai sănătoasă și mai normală lumea in care trăim,incepand chiar cu noi.
  LA MULTI ANI!

 2. admin says:

  Mă alătur urărilor tale şi sunt de acord că , prin ceea ce facem noi , cadrele didactice de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 24 Bacău, putem să transformăm imposibilul în posibil, să facem ca lumea din jurul nostru să devină mai frumoasă.

 3. Beatrice says:

  Va multumesc pentru timpul acordat si celor mai mici boboci ai Gradinitei,cei de la grupa mica!Felicitari pentru toate activitatile pe care le faceti in cadrul Gradinitei!Asteptam imagini noi,cu activitatile din saptamana ce tocmai a trecut.
  Va doresc Sarbatori Pascale cu liniste!

 4. admin says:

  Copiii de la grupă mică promit foarte mult, abia aşteptăm să lucrăm cu ei la anul (mă refer la anul şcolar). Fetita dmneavoastră este deosebit de talentată. Multumim de aprecieri.

 5. Beatrice says:

  Desi mi-am dorit fetita am un baietel,Luca,la Grupa Florilor….probabil confuzia e datorata numelui meu……

 6. admin says:

  Într-adevăr, am crezut ca sunteti mama unei fetiţe de la grupa ,,Fluturaşilor”, talentată la muzică, dar aprecierea mea este valabilă şi pentru Luca, desenatorul de tablouri.

 7. Necsoiu Caselia says:

  INTERESANT PROIECT, LA MULTI ANI ASOCIATIEI ,,ALBINUTA VESELA”.
  MULTA SANATATE SI CAT MAI MULTE PROIECTE SI ACTIVITATI LA FEL DE ATRACTIVE.

 8. admin says:

  Mulţumim de aprecieri, sperăm să nu dezamăgim nici de acum înainte.