albinutavesela-ong.rositemap

SELECŢIUNI DIN PROGRAMUL ARTISTIC PREGĂTIT CU OCAZIA EVALUĂRII PROIECTULUI ,,PREŞCOLARII, PRIETENII NATURII”

DANS POPULAR: „HORĂ MOLDOVENEASCĂ CU STRIGĂTURI” executată de preșcolarii de la grupa mijlocie, GRUPA ALBINUȚELOR
Instructor: Inst. GÂREA CUCU MARIA

DANS TEMATIC: „FATĂ VERDE” executat de preșcolari de la grupele pregătitoare și mari.
Instructor: Ed. MUNTEANU MIHAELA

SCENETĂ: „COPĂCELUL” jucată de preșcolarii de la grupa pregătitoare,
GRUPA FLUTURAȘILOR
Instructor: Ed. NECHITESCU MARICICA

14 Raspunsuri la “SELECŢIUNI DIN PROGRAMUL ARTISTIC PREGĂTIT CU OCAZIA EVALUĂRII PROIECTULUI ,,PREŞCOLARII, PRIETENII NATURII””

 1. Adina says:

  Foarte frumoasa activitatea! Mi-a inveselit ziua. Felicitari organizatorilor.

 2. Maricica Nechitescu says:

  Aceste imagini imi vor improspata memoria cand voi fi la pensie. Sunt mandra de meseria de educatoare, pentru ca am ocazia sa lucrez cu niste ingerasi de copii. Felicitari Mariana pentru formatia de dansuri pe care ai pregatit-o. Felicitari Mihaela, esti toata numai suflet in munca cu copiii. Tineti-o tot asa!

 3. admin says:

  De câte ori revăd dansul popular, de fiecare dată râd, dar nu de caraghislâcul situaţiei, ci de faptul că aceşti copii de 4 ani s-au dovedit a fi extraordinar de responsabili în ceea ce au avut de făcut. Chiar dacă s-a ivit o astfel de problemă, au mers, firesc, mai departe

 4. admin says:

  Aceleaşi aprecieri sunt şi pentru tine, nu ai fost cu nimic mai prejos decât noi, ai pregătit cu preşcolarii sceneta ,,Copăcelul” care va fi încăcată pe site cât de curând.

 5. Maricica Nechitescu says:

  Ma bucur ca vei posta sceneta, astfel parintii copiilor vor urmari cu interes site-ul.

 6. Mihaela says:

  Multumesc pentru aprecierea si increderea pe care mi-ati oferit-o,fara sprijinul si ajutorul dumneavosstra nu as fi reusit.Sunt mandra ca fac parte din acest colectiv.Tin sa multumesc atat copiilor cat si parintilor pentru sprijin.

 7. Maria Z. says:

  Felicitari colectivului de cadre didactice de la Gradinita P.P.nr.24 pentru activitatile desfasurate in cadrul acestui proiect cu finantare de la Primaria Municipiului Bacau si Consiliul Local Bacau.Parintii sunt foarte multumiti de activitatile extracurriculare care se desfasoara in aceasta unitate, participand alaturi de copii la toate activitatile.Oferta educationala este diversificata si atractiva, dovada sunt cererile foarte multe pentru obtinerea unui loc in gradinita.

 8. Mihaela R. says:

  Felicitari tuturor doamnelor pentru eforturile depuse la realizarea cu succes a proiectelor. Multumesc si ma bucur pentru postarea pe internet, sunt o bucurie pentru parinti si o incurajare pentru copii.

 9. admin says:

  Şi noi, cadrele didactice care ne-am implicat în acest proiect, împărtăşim aceleeaşi stare de bucurie ca şi dumneavoastră , dar din altă perspectivă: rezultatul final a meritat efortul depus.

 10. Vlad Alina says:

  Foarte frumos.Multumesc doamnelor educatoare pentru tot efortul acordat copiilor nostri care, intr-adevar, au invatat foarte multe lucruri bune. FELICITARI DOAMNEI EDUCATOARE GAREA CUCU MARIA SI DOAMNEI EDUCATOARE MUNTEANU MIHAELA

 11. admin says:

  Mulţumim de apreciere, sunteţi generoasă. În parteneriatul grădiniţă-familie este foarte important ca şi părinţii să se implice , alături de grădiniţă, în demersul educativ pe care îl exercită asupra copiilor. Prin urmare, nimic din tot ce am realizat nu ar fi fost posibil, dacă dumneavoastră nu aţi fi fost alături de noi.

 12. POPA ALINA says:

  Felicitari pentru rabdarea de care ati dat dovada si pentru tot ceea ce faceti pentru copiii nostri , pentru ca acesti copii vor fi viitorul nostru de maine . Multumim pentru aceste postari pe internet sunt intr-adevar adorabile.

 13. admin says:

  Comentariile dumneavoastră sunt un semn ca site-ul nostru este într-adevăr un organism viu, aşa cum ni l-am dorit. Activităţile diferitelor proiecte iniţiate de Asociaţia ,,Albinuţa Veselă” trebuie cunoscute de public pentru ca acesta, la rândul lui, să fie convins că, orientând cei 2% din impozitul pe venit către organizaţia noastă, o face cu folos. Şi noi mulţumim de sprijin şi pentru aprecieri.

 14. Diana Lungu says:

  Felicitari doamnelor educatoare !!!!!