albinutavesela-ong.rositemap

SPECTACOL DEDICAT ZILEI NAȚIONALE A ROMÂNIEI

Luni, 25 noiembrie 2013, la Teatrul Municipal Bacovia , Asociația ,,Albinuța Veselă” cu preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 24 Bacău și școlarii mici de la Școala Gimnazială ,,Dr. Alexandru Șafran” Bacău  pregătiți în cadrul proiectului ,,SUNT ROMÂN, ROMÂN VOINIC”, a prezentat, în fața părinților și altor invitați, un spectacol dedicat Zilei Naționale a României.  Această activitate  a constituit în același timp și  evaluarea proiectului amintit anterior.

Au fost implicați în proiect 200 de copii, iar în spectacol 150 de preșcolari și școlari,  11 cadre didactice membre și nemembre ale asociației, părinți care au pus la dispoziție un autocar pentru transportul copiilor șau mașinile personale ori au ajutat la scenografie.

Spectacolul a fost foarte apreciat de părinți.

Activitatea a fost popularizată  în media locală, numai că trebuie făcută o rectificare : în  clipul prezentat s-a spus că preșcolarii  erau de la Grădinița nr. 28 Bacău. GREȘIT!  Așa cum am precizat mai sus, erau de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 24 Bacău.

Numerele din program au fost: montaj de versuri și cântece dedicate României, soliști vocali de muzică populară și folk, grup coral, dans tematic, dansuri populare .

Comentariile sunt inchise.